top of page

Team Training

Wil je meer plezier hebben in je werk? Wil je meer flow voelen en prettiger samenwerken? Dan is het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan en dat je goed voor ogen hebt hoe je het beste uit jezelf kan halen, en uit je team. Het begrijpen van interactiepatronen, communicatiestijlen en communicatiedimensies bieden hierbij uitkomst. En ook het beter hanteren van werkdruk is een belangrijk aspect. Ik kan jou en je team helpen om hier meer zicht en grip op te krijgen, zodat het werken minder frustratie kost en meer inspiratie oplevert. Waarom wachten, als je nu kan bouwen aan een Sterker TEAM.

Als psycholoog, zet ik verschillende technieken in.

Sterker

TEAM

COMMUNICATIE training

Communiceren en het effect ervan is niet los te koppelen van jou en je overtuiging en houding. Om de nieuwe koers te kunnen varen is het essentieel dat je overtuigingen en attitude meebeweegt met de nieuwe wensen en verantwoordelijkheden. Hoe kan je je prettig blijven voelen in je nieuwe rol? Wat betekent de verandering voor je omgeving, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, identiteit en missie? 

Intervisie

Intervisie zorgt ervoor dat je ruimte hebt om te reflecteren op de voortgang van je leerproces. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. 

Daarbij staat het functioneren en de ontwikkeling van de persoon centraal. 

 

Intervisie is een geschikte methode om het geleerde te borgen, de neuzen dezelfde kant op te krijgen en om van elkaar te leren. 

 

De onderwerpen kunnen o.a. zijn: het inhoudelijke werk, problematische vraagstukken, professionele ervaringen, belemmerende gevoelens of overtuigingen, organisatieveranderingen en de ontwikkelingsvragen eromheen.

Training 

Differently

Training BALANS en Werkplezier

Het is druk op je werk en er wordt veel van je gevraagd. Je voelt je betrokken bij je werk, en regelmatig werk je buiten werktijden om iets af te krijgen. Je wilt je werk natuurlijk graag goed doen. En tegelijkertijd voel je de werkdruk stijgen. Misschien geldt het voor jou ook en heb je  dat geen tijd om stil te staan bij hoe het anders kan.

 

Als je regelmatig veel werkdruk en -stress ervaart. De kans is groot dat je hierdoor minder plezier ervaart tijdens je werk en ook je werk minder goed kunt doen. Je zou het wel anders willen, maar je ziet niet hoe en wanneer je hier aandacht aan kan geven.

 

En je hebt al helemaal geen tijd voor de zoveelste training!

 

Dan is deze training juist iets voor jou! Want in deze training staat jouw werkplezier en hoe je je werk beter kunt doen centraal. In een veilige en persoonlijke setting krijg je meer zicht op jouw situatie. Daarnaast werk je op een praktische manier aan onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

 

Door deze training:

  • Krijg je meer balans en werkplezier.

  • Krijg je inzicht in wat jou energie kost en geeft.

  • Krijg je concreet zicht op wat jouw gewenste situatie is.

  • Begrijp je wat jouw eigen aandeel er in is.

  • Krijg je praktische tools om het heft in eigen handen te nemen.

  • Leer je beter omgaan met stress en werkdruk.

Wil je zelf meer grip op je dag? Wil je meer balans in je werk? Wil je meer werkplezier?

 

Meld je dan aan voor de training Balans en meer Werkplezier.

De training bestaat uit 1 trainingsdag en een terugkomdag.

Voorafgaand aan de training krijg je een intake; schriftelijk of mondeling, dat kies je zelf.

 

De training wordt gegeven door Derek Brouwer en Barbara Schure

bottom of page