top of page

Indivueel sparren - lekker in je Vel

Wil je betere keuzes maken met je hoofd én je hart? Keuzes die beter passen bij jou, die goed voelen, dan is het belangrijk dat je gedachten en ideeën, en je gevoel in balans zijn.  Heb je de basis coaching gedaan? Dan heb je waarschijnlijk voldoende inzichten en vaardigheden om een stap verder te zetten. Tijd om echt lekker in je Vel te zitten!

Als psycholoog, zet ik verschillende technieken in zoals hartcoherentie, NLP en een Magic Touch;-)

lekker in je Vel

Diepere lagen

(Oude) Thema's

Fysieke vrijheid

Energie balans

In je kracht en

gebruik wat je hebt

Rust in Hoofd en Hart

RUST in je hoofd en je hart

 

Wil je meer balans en minder spanning? Dan is het tijd voor Hart Coherentie, waarmee je  jezelf gemakkelijk en snel in balans leert brengen waar nodig. Al snel zul je meer innerlijke RUST ervaren.

 

Hart Coherentie is een vaardigheid die je kan gebruiken om meer balans te ervaren. In een zeer korte tijd leer je hoe je dit altijd en overal kan toepassen.

Daarnaast is het tijd om diepere thema's in je leven verder een plek te geven, zodat je verder kan. Denk hierbij aan terugkerende thema's. Ook onverklaarbare of terugkerende pijn in je lijf krijgt aandacht. Emoties of pijn die je in je systeem hebt opgeslagen, kunnen verdwijnen als je de boodschap er uit hebt gehaald. Dit geeft enorm veel ruimte om verder te gaan en vrijheid in je hoofd, in je hart en in je lijf. Lekker in je Vel letterlijk én figuurlijk!

 

Meer innerlijke rust

Helderheid van denken

Meer energie

bottom of page