top of page

Training             

Wil je meer plezier hebben in je werk? Wil je meer flow voelen en prettiger samenwerken? Dan is het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan en dat je goed voor ogen hebt hoe je het beste uit jezelf kan halen, en uit je team. Het begrijpen van interactiepatronen, communicatiestijlen en communicatiedimensies bieden hierbij uitkomst. En ook het beter hanteren van werkdruk is een belangrijk aspect. Ik kan jou en je team helpen om hier meer zicht en grip op te krijgen, zodat het werken minder frustratie kost en meer inspiratie oplevert. Waarom wachten, als je nu kan bouwen aan een Sterker TEAM.

Als psycholoog, zet ik verschillende technieken in.

image.png

Communicatie Training

Communiceren en het effect ervan is niet los te koppelen van jou en je overtuiging en houding. Om de nieuwe koers te kunnen varen is het essentieel dat je overtuigingen en attitude meebeweegt met de nieuwe wensen en verantwoordelijkheden. Hoe kan je je prettig blijven voelen in je nieuwe rol? Wat betekent de verandering voor je omgeving, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, identiteit en missie? 

intervisie

Intervisie zorgt ervoor dat je ruimte hebt om te reflecteren op de voortgang van je leerproces. Het doel is de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. 

Daarbij staat het functioneren en de ontwikkeling van de persoon centraal. 

 

Intervisie is een geschikte methode om het geleerde te borgen, de neuzen dezelfde kant op te krijgen en om van elkaar te leren. 

 

De onderwerpen kunnen o.a. zijn: het inhoudelijke werk, problematische vraagstukken, professionele ervaringen, belemmerende gevoelens of overtuigingen, organisatieveranderingen en de ontwikkelingsvragen eromheen.

Training Balans en werkplezier

Het is druk op je werk en er wordt veel van je gevraagd. Je voelt je betrokken bij je werk, en regelmatig werk je buiten werktijden om iets af te krijgen. Je wilt je werk natuurlijk graag goed doen. En tegelijkertijd voel je de werkdruk stijgen. Misschien geldt het voor jou ook en heb je  dat geen tijd om stil te staan bij hoe het anders kan.

bottom of page